fbpx
logo
Hatay'a gelmeyen Hataya Düşer.
SOSYAL MEDYA
Top

Kahvaltı

 / MÖNÜ / Kahvaltı

Kahvaltının Hikayesi

Yeni konsepti kurduğumuzda ; Akdeniz Hatay Sofrası’ ndaki Annem Dahiye Sultan ve Ekip arkadaşlarımız ile oluşturduğumuz reçeteleri süzgeçten geçirdik..Ortaya Dahiye Sultan Kahvaltısı ile bir tepsi içinde Antakya Bakkalı ile üretmiş olduğumuz ürünleri sunmaya başladık.. Bunları mevsimsel şartları düşünerek, geleneksel yöntemler ile üretmeye özen gösterdik ve en sade hali ile sizlere sunmak istedik. Sonuçta Hatay’ da kahvaltı yapmak nasıl olur sizinle paylaşalım istedik..
İçerik;
Tuzlu ANTAKYA;
Humus
Muhammara
Kısır ( Sarma içi)
Tuzlu yoğurt
Sürk peyniri
Antakya PEYNİR KASASI;
Hatay Dil peyniri
Hatay Sünme peyniri
Trakya Eski Kaşar
Ezine Beyaz Peynir
Mevsim yeşillikleri, kuru veya yaş meyve
Tatlı ANTAKYA;
Kabak Tatlısı
Kaymak lor üstü acı reçel
Kaymak
Bal
Tahinli Belen Katı pekmez
Mevsim reçelleri
Antakya SICAK SEPETİ;
Kaytaz böreği
Biberli ekmek
Cips Patates
Arap köftesi
Menemen

Dahiye Sultan Kahvaltımız her ay sürekli yeni içeriklerle değişiklik gösterebilir.
Restoranımızda kişi başı ücret uygulanmaktadır. ( Su ve çay dahildir)
0-8 yaş ücretsiz
8-12 yaş yarım ücretlendirilmektedir.