Antakya Tadında
Hatay Gurme Meze Atıştırmalığı
- Humus
- Muhammara
- Halhali Yeşil Zeytin Salatası
- Acılı Ezme
- Mütebbel
- Abagannuş
- Yaprak Sarma
- Haydari
- Sarma İçi (Kısır)
- Mekduş
- Tebbuli Salatası
- Zahter Salatası

Oruk
İnce bulgur, kıyma, baș biber, ceviz içi ve seçme Antakya baharatları.

Kibbe
Minik Oruk, Bademli Domates Reçeli, Sebzeli Kuskus.

Vişneli Oruk
İnce bulgur, kıyma, baș biber, ceviz içi ve seçme Antakya baharatları, üzerinde enfes vișne sosu.

Saç Oruğu
Özel sacta hazırlanan oruk, özel baharatlar ve zeytinyağı.

Oruk Haşlama
İnce bulgur, kıyma, baș biber, ceviz içi ve seçme Antakya baharatları, üzerinde sarımsak, zeytinyağı ve nar ekșisi.

Katıklı Ekmek
Sacta ince açılmıș hamur içinde ıspanak, sürk peyniri, zeytinyağı ve Antakya baharat karıșımı, yanında kiraz domates ve mevsim yeșillikleri.

Biberli Ekmek
Tandırda ince açılmıș hamur içinde sürk peyniri, taze lor, susam, zeytinyağı, Antakya baharatları karıșımı, kiraz domates ve mevsim yeșillikleri.

Kuşbaşılı Humus
Soğuk humus, tavada dana kușbașı, tereyağı.

Fıstık Gibi Humus
Soğuk humus, tavada Antep ve çam fıstığı karıșımı, tereyağı.

Pastırmalı Humus
Soğuk humus, tavada pastırma ve tereyağı.

Aşur
Hașlanmıș buğday, kuzunun gerdan kısmı ve acı baș biber ile dövülerek, kimyon ve ceviz.

Antakya Usulü Çiğ Köfte
Etle yoğrulmuș ince bulgur, baș biber, Antakya baharatları karıșımı, limon, marul yaprakları ve bıçak kıyması ile sunulur.